Επηρεάζει ένα Belly Band το μωρό;

Rate this post

Η εγκυμοσύνη δεν αποτελεί απλώς μια περίοδο στη ζωή σας, αλλά μια πραγματική εμπειρία. Είναι κάτι που αλλάζει πλήρως τη ζωή σας. Όταν μια γυναίκα είναι έγκυος, αλλάζει πλήρως τον τρόπο ζωής της και τον τρόπο σκέψης της. Η εγκυμοσύνη συνοδεύεται από αμέτρητες ερωτήσεις. Τι πρέπει να φορέσω; Τι είναι ασφαλές να τρώω; Επηρεάζουν οι πράξεις μου το μωρό; Αυτά και πολλά άλλα.

Εγκυμοσύνη: Ανησυχίες και Ερωτήσεις

Όλες αυτές οι ερωτήσεις και άλλες είναι πάντα στο μυαλό των γυναικών και φαίνεται ότι ό,τι κάνουν πρέπει να έχει σχέση με την ευημερία του παιδιού τους.

Χωρίς να λέτε ότι αυτό είναι λάθος ή περιττό, είναι απολύτως απαραίτητο, μάλλον είναι ενστικτώδες να κάνετε αυτές τις σκέψεις και να ανησυχείτε για το μωρό σας, γιατί τελικά; ό,τι κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κατά κάποιο τρόπο θα ανταποδώσει και θα επηρεάσει το μωρό σας.

Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που κάνουν οι γυναίκες καθημερινά, ερωτήσεις όπως: Είναι καλό το σούσι για μένα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Μπορώ να πίνω ανθρακούχα ποτά; Η ζώνη για την κοιλιά επηρεάζει το μωρό; Είναι αποτελεσματικά τα μαξιλάρια εγκυμοσύνης; Αυτές είναι οι πιο συχνά αναζητούμενες ερωτήσεις σε όλες τις μηχανές αναζήτησης. Όλες αυτές οι ερωτήσεις πηγάζουν από την ανησυχία σας και έχετε κάθε δικαίωμα να τις κάνετε.

Η μία ερώτηση που θα εξετάσουμε σήμερα είναι σχετικά με τις κορδέλες για την κοιλιά εγκυμοσύνης, τι είναι, τι κάνουν και εάν είναι ευεργετικές ή επιβλαβείς για το μωρό.

Ζώνες κοιλιάς εγκυμοσύνης

Η έννοια των κορδονιών για την κοιλιά προέρχεται από την αρχαία τεχνική του δέσιμο της κοιλιάς. Υπάρχουν δύο τύποι δεσίματος της κοιλιάς. προ και μετά τον τοκετό. Η ιδέα είναι ότι εάν δέσετε την κοιλιά σας μετά τον τοκετό, βοηθά στην παροχή συμπίεσης και σύσφιξης των μυών του πυρήνα σας και σας βοηθά να επανέλθετε σε φόρμα σε χρόνο μηδέν. Με βάση την ίδια ιδέα, δημιουργήθηκε η ιδέα των κορδονιών για την κοιλιά της εγκυμοσύνης.

Οι κορδέλες για την κοιλιά είναι μέρος του ρουχισμού εγκυμοσύνης. Είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, μπάντες που φοράτε γύρω από την κοιλιά σας και ο βασικός σκοπός τους είναι να παρέχουν πρόσθετη υποστήριξη στο εξόγκωμα της εγκυμοσύνης σας, καθώς μεγαλώνει, ξεκινώντας από το δεύτερο τρίμηνο.

Παρέχουν μια αίσθηση ανύψωσης στο χτύπημα σας και αφαιρούν λίγη πίεση από τη λεκάνη και το οστό της πλάτης σας, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να μην κουράζεστε ενώ κάνετε βασικές δουλειές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι κορδονιών εγκυμοσύνης τώρα διαθέσιμοι και πολλές μάρκες έχουν προσθέσει πρόσθετο εξοπλισμό υποστήριξης και επιπλέον λειτουργίες που βοηθούν με το ένα ή το άλλο πράγμα, ανακουφίζοντας τον πόνο ή το άλλο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά στυλ και χρώματα για να διαλέξετε επίσης. Τα Belly bands έχουν γίνει σίγουρα βασικό στοιχείο για τις έγκυες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Είναι τόσο σημαντικό όσο και το παντελόνι εγκυμοσύνης!

Οι γυναίκες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη κορδέλα για την κοιλιά συχνά αναρωτιούνται εάν μια ζώνη για την κοιλιά επηρεάζει το μωρό και δικαίως; επειδή οι κορδέλες για την κοιλιά φοριούνται απευθείας στην κοιλιά και οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι περιοριστικό. Ωστόσο, οι κορδέλες για την κοιλιά είναι ένας εξαιρετικά ασφαλής τρόπος για να αξιοποιήσετε το σώμα σας και να προστατεύσετε τον εαυτό σας από επιπλέον πόνους και πόνους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Είναι ένα ιατρικά εγκεκριμένο και συνιστώμενο σύστημα υποστήριξης που σας επιτρέπει να κάνετε τη μέρα σας προστατεύοντας την κοιλιά σας και επίσης σας βοηθά να νιώθετε χαλαροί.

Οι Belly Bands έχουν αντίκτυπο στα μωρά;

Ναι, το κάνουν και υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους τους επηρεάζουν.

Παρέχετε συμπίεση

Οι κορδέλες για την κοιλιά παρέχουν συμπίεση στην κοιλιά και την κάνουν ωραία και ζεστή. Η συμπίεση δημιουργεί ένα καταπραϋντικό αποτέλεσμα γύρω από την κοιλιά σας και αγκαλιάζει το περίγραμμα της κοιλιάς σας ώστε να αισθάνεστε άνετα. Αυτό χαλαρώνει το σώμα, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στην αρτηριακή πίεση του σώματός σας και στη συνέχεια θα έχει θετική επίδραση στο μωρό σας.

Πόνος Στρογγυλού Συνδέσμου

Ο πόνος των στρογγυλών συνδέσμων, γνωστός και ως αυξανόμενος πόνος, είναι ένα κοινό σύμπτωμα της εγκυμοσύνης. Συνήθως ξεκινά στο τέλος του δεύτερου τριμήνου και συμβαίνει κοντά στην κοιλιά. Είναι ένας οξύς πόνος με τρύπημα ή ένας θαμπός πόνος που προκαλεί ενόχληση.

Ο πόνος στους στρογγυλούς συνδέσμους συμβαίνει συνήθως όταν οι σύνδεσμοι του σώματός σας χαλαρώνουν και τεντώνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αυτό συμβαίνει λόγω μιας ορμόνης που σας βοηθά να φιλοξενήσετε το αναπτυσσόμενο μωρό και τη μήτρα σας. Οι κοιλιακοί ιμάντες βοηθούν στην υποστήριξη της περιοχής της λεκάνης σας και παρέχουν απαλή συγκράτηση του πόνου.

Πολλοί άνθρωποι συχνά αναρωτιούνται επίσης εάν οι κοιλιακές ταινίες περιορίζουν τη χαλάρωση των στρογγυλών συνδέσμων. Η απάντηση είναι όχι, δεν εμποδίζουν καθόλου τη χαλάρωση των συνδέσμων. Απλώς σας κρατούν ωραία και σφιχτά για να μην αισθάνεστε υπερβολική ενόχληση.

Κοιλιά ταλαντευόμενη

Συχνά, όταν οι έγκυες γυναίκες περπατούν, κάνουν τζόκινγκ ή ασκούνται, αισθάνονται ότι η κοιλιά τους κινείται πολύ ή ταλαντεύεται. Αυτό είναι σύνηθες για τις γυναίκες που είναι σχετικά πιο δραστήριες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Νιώθουν ότι μπορεί να κινούν υπερβολικά την κοιλιά τους, με αποτέλεσμα το μωρό τους να πάει εκτός δρόμου ή να κάνει το μωρό να αισθάνεται σαν να βρίσκεται σε τρενάκι.

Αυτή η ταλάντευση μειώνεται επίσης εάν φοράτε κορδέλα για την κοιλιά, καθώς θα κρατήσει το χτύπημα σας όμορφο και ασφαλές. Έτσι, θα μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας χωρίς να έχετε τόσο κόπο.

Τα Belly Bands συστέλλουν τη ροή του αίματος;

Όχι πραγματικά. Δεν αναιρείται εάν γνωρίζετε πώς να φοράτε σωστά την κοιλιά ή να δένετε σωστά. Ο περιορισμός της ροής του αίματος είναι μια πολύ σπάνια πιθανότητα, αλλά για αυτόν τον λόγο όλες οι εταιρείες διασφαλίζουν ότι σας παρέχουν σαφείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο δέσιμου της κοιλιάς. Το να δένετε την κοιλιακή ζώνη πολύ σφιχτά γύρω από τον κοιλιακό σας θα μπορούσε να προκαλέσει περιορισμό της ροής του αίματος και αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς να αναφέρουμε την άβολη αίσθηση που θα νιώθετε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να δένετε την κοιλιακή ζώνη γύρω από την κοιλιά σας αρκετά σφιχτά, ώστε να νιώθετε υποστηριγμένοι, αλλά όχι να δυσκολεύεστε στις κινήσεις σας ή στην αναπνοή σας.

συμπέρασμα

Έτσι, εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε αν η ζώνη της κοιλιάς επηρεάζει το μωρό, τώρα ξέρετε ότι δεν επηρεάζει. Οι ζώνες κοιλιάς έχουν σχεδιαστεί με άψογη τελειότητα και συνιστώνται από γιατρούς, επομένως πρέπει να κάνουν κάτι χρήσιμο. Χρησιμοποιήστε τη ζώνη για την κοιλιά και θα ξέρετε τα οφέλη που έχει να προσφέρει. Υπάρχουν μερικές καταπληκτικές μπάντες για την κοιλιά για να διαλέξετε, οπότε πηγαίνετε και πάρτε την καλύτερη ζώνη που μπορείτε να βρείτε.

Υπάρχουν μερικά υπέροχα belly bands που θα βρείτε στο διαδίκτυο. Το καλύτερο είναι ότι τώρα μπορείτε να βρείτε belly bands που καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες σας. Μπορείτε να πάρετε κοιλιακούς που έχουν πρόσθετη στήριξη στη βουβωνική χώρα, κορδέλες γυμναστικής που μπορείτε να φορέσετε για άσκηση, κορδέλες για κοιλιά χωρίς ραφή για όσους αισθάνονται κλειστοφοβικοί, κορδέλες για κοιλιά για μεταγεννητική φροντίδα επίσης!

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές, έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλά, και διαφορετικά χρώματα, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε κάτω από τα ρούχα σας ή να τα επιδεικνύετε από πάνω από το ντύσιμό σας, και το καλύτερο είναι ότι είναι όλα προσιτά και ένα λουράκι θα σας κρατήσει όλη την εγκυμοσύνη σας, τη φάση μετά τον τοκετό και, αν το φροντίσετε και το χειριστείτε καλά, μπορείτε να το κρατήσετε και για μελλοντικές εγκυμοσύνες!

Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κορδόνια για την κοιλιά εγκυμοσύνης, θα διαπιστώσετε ότι είναι ένα μεγάλο στήριγμα για εσάς και εάν είστε ευχαριστημένοι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μωρό που βρίσκεται μέσα είναι επίσης χαρούμενο.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top