Παραδοσιακά φάρμακα για το τσάι

Rate this post

Συχνά, οι άνθρωποι αναζητούν ασφαλή και υγιεινά μείγματα τσαγιού, αλλά δεν βρίσκουν καλής ποιότητας τσάι στο διαδίκτυο. Αυτή η ανάγκη ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο τέθηκε υπόψη η αναθεώρηση του τσαγιού Traditional Medicinals. Η Traditional Medicinals είναι ένας από τους παλαιότερους λιανοπωλητές βιολογικών τσαγιών που είναι ο ηγέτης της αγοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εισαγωγή

Για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τα φυτικά φάρμακα έχουν χρησιμοποιηθεί σε φάρμακα για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων. Η χρήση φαρμάκων έχει καταγραφεί από την αρχαιότητα. Οι πολιτισμοί της Αρχαίας Κίνας και της Αρχαίας Αιγύπτου είναι γνωστοί για την ιατρική τους έρευνα. Τα περισσότερα από τα φάρμακά τους βασίζονταν σε βότανα και φυτά και ήταν γνωστό ότι ήταν αποτελεσματικά.

Στην εποχή μας, και με την έλευση της τεχνολογίας και της Ε&Α, τα σύγχρονα αλλοπαθητικά φάρμακα έχουν κερδίσει μεγάλη επιτυχία και φήμη, και νέα φάρμακα παράγονται καθημερινά με αυξημένα οφέλη.

Βότανα: Μια εναλλακτική θεραπεία

Οι περισσότεροι από εμάς δεν επιλέγουμε πραγματικά φυτικά φάρμακα στις μέρες μας, αλλά πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να το κάνουν. Τα βότανα αποτελούν πολιτιστικό και αναπόσπαστο κομμάτι πολλών κοινωνιών ακόμα και σήμερα, ειδικά όταν μια γυναίκα είναι έγκυος.

Η εγκυμοσύνη αποτελεί ένα όμορφο αλλά ευαίσθητο ταξίδι που βιώνει μια γυναίκα στη ζωή της. Αυτός είναι ο λόγος που, όταν μια γυναίκα είναι έγκυος, συνήθως συνιστάται να αποφεύγει τη χρήση υπερβολικών φαρμάκων, προκειμένου να αποφύγει τυχόν αρνητικές επιπτώσεις τόσο για εκείνη όσο και για το μωρό της.

Έτσι, όταν μια γυναίκα πρέπει να αποφύγει την περίσσια χρήση φαρμάκων, αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα όπως πρωινή ναυτία, πονοκεφάλους και οσφυαλγίες, υπάρχει μια άλλη εναλλακτική λύση;

Η απάντηση είναι απλή: τα φυτικά φάρμακα.

Συνήθως, τα φυτικά φάρμακα είναι η προτιμώμενη επιλογή πολλών, καθώς δεν περιέχουν στεροειδή και είναι πιο ήπια για το σώμα. Ένα ευρέως διαδεδομένο φυτικό φάρμακο που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι το βιολογικό τσάι εγκυμοσύνης. Τα βιολογικά τσάγια είναι φυσικά χωρίς καφεΐνη και περιέχουν φυσικά ενισχυτικά του ανοσοποιητικού συστήματος που βοηθούν σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της εγκυμοσύνης.

Η σημασία του βιολογικού τσαγιού εγκυμοσύνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Το βιολογικό τσάι εγκυμοσύνης δεν είναι απλώς ένα εξαιρετικό φυτικό φάρμακο για τις ανάγκες της εγκυμοσύνης σας, αλλά παρέχει επίσης ένα υπέροχο ρόφημα που μπορείτε να πιείτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πολλές γυναίκες συνηθίζουν να πίνουν τσάι ή καφέ σε καθημερινή βάση και δυσκολεύονται πολύ να περιορίσουν αυτή τη συνήθεια όταν μένουν έγκυες, καθώς το τσάι και ο καφές έχουν υψηλή ποσότητα καφεΐνης.

Η καφεΐνη είναι ένα εντελώς μη-όχι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς έχει πολλά μειονεκτήματα και μπορεί να είναι επικίνδυνη για εσάς και το μωρό σας. Γι’ αυτό το βιολογικό τσάι εγκυμοσύνης είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή για εσάς.

Οφέλη

Υπάρχουν πολλά οφέλη που έχει να προσφέρει το βιολογικό τσάι εγκυμοσύνης. Κάποιοι από αυτούς είναι:

 • Περιορίζει την πρωινή ναυτία και τη ναυτία
 • Βοηθά στην ανακούφιση της καούρας, της οξύτητας και των γαστρικών προβλημάτων
 • Ενισχύει την ανοσία
 • Ηρεμεί τα νεύρα, σας βοηθά να χαλαρώσετε και καταπολεμά τη στέρηση ύπνου
 • Διεγείρει τον τοκετό
 • Αναζωογονεί το μυαλό και το σώμα σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Κίνδυνοι

Υπάρχουν πολλά οφέλη από το βιολογικό τσάι εγκυμοσύνης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς ακίνδυνο. Υπάρχουν επίσης ορισμένοι κίνδυνοι και παρόλο που είναι φυτικό, δεν σημαίνει ότι είναι απολύτως ασφαλές για εσάς καθ ‘όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

Οι πιο συνηθισμένοι κίνδυνοι είναι:

 • Η κατανάλωση βιολογικών τσαγιών με μέτρο είναι καλή, αλλά η υπερβολική ποσότητα μπορεί να είναι επικίνδυνη για εσάς ή το μωρό σας
 • Υπάρχουν διαφορετικά τσάγια για διαφορετικές φάσεις της εγκυμοσύνης σας, για παράδειγμα, το τσάι από φύλλα βατόμουρου πρέπει να καταναλώνεται μόνο στο τέλος του τρίτου τριμήνου σας. Εάν δεν το γνωρίζετε καλά, τότε θα μπορούσατε να καταναλώσετε το τσάι άκαιρα και αυτό θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για εσάς
 • Δεν είναι όλα τα αφεψήματα από βότανα ασφαλή, ειδικά τα μη εμπορικά, καθώς δεν είναι εγκεκριμένα από τον FDA.

Η κατανάλωση ενός τέτοιου φαινομενικά ασφαλούς πράγματος, όπως το τσάι, ενέχει κινδύνους, γι’ αυτό είναι σημαντικό να αγοράζετε τα μείγματα τσαγιού σας από πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από την FDA μάρκα που έχει επίγνωση και έχει αναπτύξει τα μείγματα τσαγιού έχοντας κατά νου τις ανάγκες του εγκύου σώματος.

Μια τέτοια μάρκα που απευθύνεται σε εγκύους είναι η Traditional Medicinals.

Παραδοσιακά φάρμακα: Η μάρκα και η κληρονομιά της

Η εμφάνιση των Παραδοσιακών Φαρμάκων ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’60, όταν ένας βοτανολόγος και ένας περιβαλλοντολόγος συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα σχέδιο που θα ωφελούσε την κοινότητα και θα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Το πρώτο κατάστημα παραδοσιακών φαρμάκων άνοιξε το 1974 και λειτουργούσε ως βοτανοπωλείο προσφέροντας διάφορα βότανα για τον έλεγχο του βήχα, του κρυολογήματος και άλλων ασθενειών.

Σήμερα, σχεδόν 50 χρόνια αργότερα, η Traditional Medicinals αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην αγορά τσαγιού από βότανα. Με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, αποτελεί μια εταιρεία Β πιστοποιημένη και εγγεγραμμένη ως εταιρεία παροχών στην Καλιφόρνια. Το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από ειδικούς στους τομείς τους και αφοσιωμένους φυσιολάτρες που έχουν δεσμευτεί να διατηρήσουν την εταιρεία αφοσιωμένη στους στόχους της και να συμβάλουν στη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ των φυτών και των ανθρώπων.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε Τσάι με παραδοσιακά φάρμακα

Τα παραδοσιακά φάρμακα είναι γνωστά για την προσέγγισή τους με γνώμονα το σκοπό και δεν παράγουν προϊόντα με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν κέρδος, αλλά επενδύουν σε ανθρώπους και με επαρκή έρευνα και ανάπτυξη, δημιουργούν προϊόντα που ωφελούν τους ανθρώπους και είναι ευγενικά με τη μητέρα φύση επίσης.

Μερικές από τις βασικές αξίες των Παραδοσιακών Φαρμάκων είναι:

 • Προστατέψτε τον πλανήτη
 • Προστατέψτε τα φυτά
 • Κάντε τα φυτικά φάρμακα προσβάσιμα σε όλους
 • Προϊόντα προσανατολισμένα στην ακεραιότητα
 • Εξυπηρετήστε την κοινότητα από την οποία προέρχονται τα προϊόντα
 • Ευθύνη

Επιπλέον, τείνουν να ενώνουν τα χέρια με τους καλύτερους προμηθευτές στον κόσμο, έτσι ώστε τα μείγματα τσαγιού που έρχονται σε εσάς να είναι της καλύτερης ποιότητας και διαβεβαιώνουν ότι όλα τα μείγματα τσαγιού που προσφέρουν είναι όλα εγκεκριμένα από τις αρχές, γεγονός που τα καθιστά σχετικά ασφαλή. καταναλώνω.

Όντας ένας από τους ηγέτες του βιολογικού και βοτανικού τσαγιού στο Amazon, έχουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να διαλέξετε, και τα δύο που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη και τη μη εγκυμοσύνη.

Τι έχει να προσφέρει το τσάι παραδοσιακών φαρμάκων

Η Traditional Medicinals προσφέρει αποκλειστικά φυσικά προϊόντα που είναι ασφαλή και εύκολα στη χρήση. Αν και έχουν μια ποικιλία προϊόντων, τα προϊόντα τους με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι τα βιολογικά τσάγια τους, τα οποία είναι εξαιρετικά για χρήση στην εγκυμοσύνη.

Με περισσότερα από 65 διαφορετικά μείγματα τσαγιού για να διαλέξετε, μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων, ανάλογα με τις ανάγκες σας, είτε είστε έγκυος είτε όχι.

Μερικά υπέροχα μείγματα τσαγιού για την εγκυμοσύνη που προσφέρουν είναι:

 1. Τσάι από φύλλα βατόμουρου /τσάι εγκυμοσύνης
 2. Μίγμα τσαγιού μέντας / ήπιας πέψης
 3. Τσάι τζίντζερ με λεμόνι /τσάι βοήθειας τζίντζερ/τσάι με τζίντζερ λεμόνι
 4. Τσάι σαμπούκου
 5. Μανιτάρι Rooibos με τσάι rooibos & φλούδα πορτοκαλιού
 6. Τσάι χαμομηλιού /τσάι χαμομηλιού και τζίντζερ
 7. Τσάι μάραθου

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα πακέτα δεσμών που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη, τα οποία προσφέρουν μια ποικιλία από μείγματα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε.

 1. Συλλογή άνεσης εγκυμοσύνης
 2. Νοσηλευτικό μείγμα ευδαιμονίας

Τι δεν προσφέρει το τσάι με παραδοσιακά φάρμακα

Η Traditional Medicinals προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων που είναι ωφέλιμα για τις εγκύους, ωστόσο, αυτό που δεν αναφέρεται ούτε πληροφορείται στην ιστοσελίδα της ή στη συσκευασία των προϊόντων είναι ποιο τσάι είναι κατάλληλο για κάθε τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

Όχι όλα τα τσάγια μπορούν να καταναλωθούν κατά τη διάρκεια κάθε τριμήνου, και αν οι γυναίκες δεν έχουν διερευνήσει το ιστορικό τους, ένα απλό προϊόν όπως το τσάι μπορεί να αποδειχθεί βλαβερό για αυτές και το μωρό τους.

Τα παραδοσιακά φάρμακα υποθέτουν ότι οι γυναίκες που αγοράζουν τα μείγματα τσαγιού τους ή τα πακέτα δεσμών γνωρίζουν ήδη ποιο τσάι να καταναλώνουν κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Αυτό μπορεί να ισχύει ή όχι. Εάν ενημερώνουν τις γυναίκες μέσω του ιστότοπό τους ή μέσω της συσκευασίας τους και τις ενημερώνουν πότε πρέπει να καταναλώνουν το τσάι, αυτό θα διευκόλυνε την επιλογή του τσαγιού και θα προσέφερε πρόσθετα οφέλη από το άκρο τους.

συμπέρασμα

Η Traditional Medicinals είναι ένας από τους πρωτοπόρους των βιολογικών μειγμάτων τσαγιού εγκυμοσύνης και βελτιώνει και αναβιώνει συνεχώς το παιχνίδι της στην αγορά του φυσικού και βιολογικού τσαγιού. Έχουν μια σειρά προϊόντων για να διαλέξετε, οπότε συνεχίστε και επιλέξτε το τσάι που σας ταιριάζει καλύτερα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top